2014. február 8., szombat

WayteQ Talk 5H olcsó phablet

A WayteQ-nek sokáíg nem volt elérhető okostelefonja a piacon, de most megjelent a WayteQ Talk 5H, ami nagyon kó esélyekkel indul. Egy hatalmas 5.5 colos kijelzőt kapott, ami igen impozáns méretet ad az egész telefonnak, és emiatt kicsit már nehézkes is egy kézzel kezelni. Persze kárpótol a gyönyörű IPS kijelző, ami ekkora méretben már kiválóan alkalmas filmezni, játszani, vagy böngészni. A felbontása 720p-s ami megfelelő, éles képet biztosít.



Olvass tovább a teljes leíráshoz!


A Talk 5H-t egy négymagos chipset hajta, aminek a processzora 1.2GHz-n ketyeg. Ez egy átlagos teljesítményt nyújt: nem éppen a legerősebb, de azért teljesen akadásmentesen ki tudja hajtani a készüléket, és a komolyabb játékokkal is megbírkózik. Az 1GB RAM-mal nincs probléma, de a belső tárhely sajnos csak 4GB-os, ami nem túl sok.

A készülékben vab GPS vevő, Bluetooth kapcsolati lehetőség, MicroSD bővatés, és két SIM kártya foglalat is. Az akkumulátor pedig 2500mAh-s, amivel 2 napot simán ki lehet húzni egy feltöltéssel.

A WayteQ Talk 5H fő gyengepontja a kamera, mivel ez nem túl jó képeket csinál. A hátlapi egyébként 8, az előlapi pedig 1.3Mpx-es. Videót full HD-ben rögzít a készülék. Ha érdekel, hogy milyen képeket csinál a telefon, akkor a Napidroid tesztjében megnézhettek pár példa fotót.

A készülék 50.000 Ft körüli áron kapható, ami nem sok egy ilyen hatalmas, divatos, és jól használható phabletért. Ha valakinek drága a Note 3 és a többi csúcskategóriás óriásmobil, akkor próbálja ki a WayteQ telefonját!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése